GrupnaKupovina

Spicum Astro Community


Država: Serbia (Србија) Region: Grad Beograd Opština: Novi Beograd
Adresa: Broj pošte: 11070
Kontakt: Jasmina Drašković Telefon: 063/222-539
Sajt http:// www.spicum.com
Matični broj: 28074417 Tip: Udruženje
Opis delatnosti: Poznavanje astrologije će Vam na suptilan način pomoći da na putu kroz život prepoznate tajne signale kojih je većina nesvesna.
Naučite kako da osvestite sve astrološke uticaje! Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete osvestiti. Ovladajte sudbinom - naučite kako da prepoznate sjajne prilike i prebrodite izazovne faze, kako da korigujete problematične odnose, i da maksimalno iskoristite svaki dan.
Ukoliko tražite način da iznova radite na sebi ili pomažete drugima, ukoliko želite nešto više od povremenog tumačenja horoskopa iskoristite izuzetnu priliku da saznate kako se na lak, praktičan i razumljiv način uče i integrisano primenjuju astrologija, numerologija i horoskop drevnih Maja. Na praktičnim primerima iz života razvijaćemo tehnike kojima u svakoj sitiuaciji možete da analizirate bilo koje od važnih životnih oblasti - poslovnu i finansijsku situaciju, ljubav i brak, zdravstveno stanje, dom i nekretnine, studije, napredovanje u karijeri, kredite, pozajmice, nasledstva), godišnje i mesečne prognoze, uporedni horoskop (emotivne veze), potencijal za začeće, promenu prosla, preseljenje.
Kada Vaš život gubi usmerenje ili menja pravac, kada se danima pitate kakav izbor da napravite rado biste zatražili savet. Naučite kako da osvestite sve astrološke uticaje! Nema loših aspekata samo novih životnih izazova koje možete osvestiti. Ovladajte sudbinom - naučite kako da prepoznate sjajne prilike i prebrodite izazovne faze, kako da maksimalno iskoristite svaki dan.
Upoznajući se sa astrologijom bićete u prilici da saznate kako da maksimalno iskoristite svoj lični potencijal, ali i kako da pomognete drugima kroz razvijanja veština konsultacije i praktične vežbe.
UPIS U TOKU 063/222-539
Zato upoznavanje sa ovom veštinom shvatite prvenstveno kao sjajan način da bolje upoznate sebe i ljude koji vas okružuju, da prepoznate SAVRŠENI trenutak za akciju u svakom trenutku.
Astro Couching se održava u dva termina petkom i subotom od 18:00 do 19:30.
Jasmina Drašković se astrologijom aktivno bavi preko 15 godina, započevši svoju edukaciju u okviru AstroLab škole Aleksandra Imširagića, nakon čega započinje samostalnu stručnu praksu koja se zasniva isključivo na preporukama sada već desetinama hiljada zadovoljnih klijenata. Usavršavajući se konstantno kroz seminare i konferencije, numerološke škole, seminare tumačenja snova, prepoznajući i implementirajući Mayansku astrologiju u okvir zapadne astrologije, stvara temelj za rad sa brojnim klijenatima i učenicima sa kojima se redovno susreće na radionicama, uporednim ili godišnjim konsultacijama.